Tobold's Blog
Thursday, January 15, 2009
Ready check sound

Anyone here a technical expert on WoW? Since Wrath of the Lich King, whenever the raid leader does a ready check, I get the window popping up, but no sound. Only very rarely is a sound to be heard, most of the time the window pops up silently. I'd really love to fix that, but I have no idea how. Can anyone here help?
You also just did it again with the early blog post.

(I don't have any useful information for your question though, sorry. My best guess would be to go through all the basic sound options to see if anything is unchecked which would be associated with that particular sounds, but you've probably done that already.)
I've experienced the same problem. It'll work once in a while, but not all the time. I now have to wait for someone to say my name on Vent.
I hasn't worked for me since Wrath launched
A member of my guild had the same problem and created a little addon to fix the issue.

I haven't used it myself, but it seems to do the trick for him.
Is "use hardware" checked under sound -> hadware? Try altering that setting and see if it makes any difference.
i've got that problem. i've also noticed the harpoon guns in the daily KEB quests sometimes dont make a noise. I'm on Windows Vista.
It seems that only the first readycheck makes sound. After that they're all silent.

It looks like this is fixed in 3.0.8.

Mystic Chicanery
I have the same problem, it's extremely annoying when you're half asleep :P
Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home
Newer›  ‹Older

  Powered by Blogger   Free Page Rank Tool